Προκήρυξη Round Robin Tournament 2019-20

ROUND ROBIN TOURNAMENT 2019

ΑΝΔΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το Round Robin Tournament είναι ένα πρωτότυπο και ξεχωριστό τουρνουά με κύρια χαρακτηριστικά τους πολλούς αγώνες μεταξύ παικτών/τριών, τη συγκομιδή βαθμών ανάλογα με τις νίκες/ήττες των παικτών/ριών και με έπαθλα για τους νικητές/ριες και για τους συμμετέχοντες/ουσες.

Τρόπος διεξαγωγής

Άνδρες

Μετά τις δηλώσεις συμμετοχών, οι παίκτες θα χωριστούν σε δυναμικότητες ανάλογα με το παικτικό επίπεδο. Έπειτα θα διαμορφωθούν οκτώ  (8) όμιλοι στους οποίους θα μοιραστούν όλοι οι παίκτες και θα απαρτίσουν τους ομίλους. Ο ελάχιστος αριθμός ατόμων που μπορεί να απαρτίσει έναν όμιλο είναι τα τέσσερα (4) άτομα(*). Αφού δημιουργηθούν οι όμιλοι (με κλήρωση), τότε ξεκινούν οι αγώνες. Σε κάθε όμιλο όλοι οι παίκτες θα παίξουν με όλους. Καθε νίκη ισοδυναμεί με τρεις (3) βαθμούς και κάθε ήττα με έναν (1) βαθμό. Οι πρώτοι των οκτώ ομίλων θα απαρτίσουν ένα ταμπλώ νοκ άουτ, όπου θα βγει και ο νικητής του Round Robin Tournament. Επίσης, οι παίκτες που κατέληξαν δεύτεροι στους ομίλους θα απαρτίσουν ένα διαφορετικό “8άρι” ταμπλώ νοκ άουτ από το οποίο θα βγει ο νικητής του “πίσω ταμπλώ”. Όλοι οι αγώνες διεξάγονται στα δύο (2) νικηφόρα σετ. Στους αγώνες των ομίλων όταν είναι ισοπαλία στα σετ (1-1), θα διεξάγεται tie break 10 πόντων. Στους αγώνες των νοκ άουτ θα διεξάγεται 3ο σετ στα ημιτελικά και στους τελικούς. 

*Σε περίπτωση που δεν συμπληρώνεται ο ελάχιστος αριθμός ατόμων ανά όμιλο, οι όμιλοι θα γίνουν έξι (6) ή τέσσερις (4).

Γυναίκες

Στο γυναικείο Round Robin θα γίνει ένας (1) ή δύο (2) όμιλοι. Κατά τα άλλα ισχύουν τα ίδια με τους  κανόνες των Ανδρών.

Συμμετοχή παικτών/ριών

Όλοι οι παίκτες/τριες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξαρτήτως επιπέδου. Το παράβολο συμμετοχής είναι 15 ευρώ. Επίσης, οι παίκτες/ριες θα πληρώνουν την ενοικίαση του γηπέδου μετά τον αγώνα τους (εκτός αυτών που έχουν μηνιαία συνδρομή). Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν από το Σάββατο 09/11 και λήγουν την Κυριακή 17/11 στις 15.00 μ.μ., όπου θα ακολουθήσει η κλήρωση.

Πρόγραμμα αγώνων

Μετά την κλήρωση των ομίλων θα αναρτηθεί το πρόγραμμα όλων των αγώνων. Το πρόγραμμα θα αναφέρει τα ζευγάρια των αγώνων και το διάστημα διεξαγωγής του αγώνα. Η ακριβής ημέρα και ώρα θα ορίζεται από τους παίκτες/ριες σε συνεννόηση μεταξύ τους. Σε περίπτωση αναβολής του αγώνα λόγω κωλύματος ή κακών καιρικών συνθηκών, οι παίκτες/ριες συνεννοούνται μεταξύ τους και ενημερώνουν για τη διεξαγωγή του αγώνα.

Ισοβαθμίες

Σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο παικτών/ριών, προηγείται ο παίκτης/ρια που κέρδισε στον μεταξύ τους αγώνα. Σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας, προηγείται ο παίκτης/ρια με την καλύτερη διαφορά κερδισμένων/χαμένων games.

Κληρώσεις

Οι κληρώσεις για τη σύσταση των ομίλων θα γίνουν την Κυριακή 17/10 στις 15.00 μ.μ. και είναι ανοικτή για όλους τους συμμετέχοντες/ουσες. Με την ολοκλήρωση των αγώνων στους ομίλους θα γίνουν ακόμη δύο κληρώσεις για τα ταμπλώ νοκ άουτ.

Δήλωση συμμετοχής

Δηλώστε συμμετοχή στο Round Robin Tournament ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα  ή στα τηλ. 6974391333 (Τριχόπουλος Νίκος) και 26410-57368 ή στο email:trichopoulos@yahoo.com.

.