9ο Open Tennis Tournament

Το 9ο Open Tennis Tournament ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 04/07/2018 καθώς πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί στα Μονά Ανδρών και Γυναικών.

Στο Μονό Ανδρών νικητής αναδείχθηκε ο Πανουκλιάς Γιώργος, ο οποίος επικράτησε του Μητσόπουλου Πάνου με σκορ 3/6 7/6 6/2. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μητσόπουλος έχασε τέσσερα (!) match points στο tie break του δεύτερου σετ. Στο Μονό Γυναικών η πολύ φορμαρισμένη Βελαώρα Γιωργία επικράτησε της Δημητριάδη Δέσποινας με 2-1 σετ και είναι η τρίτη φορά που κερδίζει πρώτη θέση σε μόλις μία βδομάδα! Στην κατηγορία Μονού Ανδρών ταμπλό “2” νικητής αναδείχθηκε ο Κότσαλος Αλέξανδρος, ο οποίος κέρδισε στον τελικό τον Πλαστρά Αποστόλη με 2-0 στα σετ. Στο Διπλό Ανδρών το ζευγάρι Μητσόπουλος/Καραθανάσης επικράτησαν των περσινών νικητών Κίτσου/Μπάκα με 2-0 στα σετ. Τέλος στο Διπλό Μικτό οι Μητσόπουλος/Βελαώρα κέρδισαν τους Κονδύλη/Καρδαρά με 2-0.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ήταν ένα πολύ πετυχημένο τουρνουά με πολλές συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες καθώς αγωνίστηκαν παίκτες/κτριες από διάφορες πόλεις. Η Άρτα και η Λευκάδα δηλώνουν παρούσες στα τενιστικά δρώμενα της Δυτικής Ελλάδας και είμαι πολύ χαρούμενος τόσο για την αγωνιστική άνοδο του τένις στους βετεράνους, αλλά και για τις υγιείς σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ των παικτών/τριων. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους θεατές που τόσο με την παρουσία τους και το χειροκρότημά τους βοηθούσαν τους παίκτες/τριες, αλλά και για τα καλά τους λόγια για τη διοργάνωση των αγώνων και τις εγκαταστάσεις μας. Όλα αυτά μας δίνουν δύναμη να αναπτύξουμε ακόμη πιο πολύ το τένις στην πόλη μας και να διοργανώσουμε ακόμη μεγαλύτερους αγώνες. 
Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τους Αρτινούς μας φίλους (Σαράντη, Μπάμπη, Χριστόφορο, κτλ) για τη διευκόλυνση στο πρόγραμμα των αγώνων και τον Πανουκλιά Γιώργο για την πολύτιμη βοήθειά του στο αρχείο google που ήταν μονίμως “ανεβασμένο” στο διαδίκτυο και υπήρχε αυτή η άψογη ενημέρωση των παικτών και θεατών. Τα δύο δώρα που κληρώθηκαν (ένας σάκος HEAD και ένας σάκος WILSON) κέρδισαν οι Δημήτρης Ζήσης και Κουτελόπουλος Απόστολος!

Συγχαρητήρια σε όλους, καλό καλοκαίρι!

Με τιμή
Τριχόπουλος Νίκος