Απολογισμός

  Το καλοκαιρινό Οpen τουρνουά, που πλέον έχει γίνει θεσμός στην πόλη του Αγρινίου, ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία. Οι 94 (!) συμμετέχοντες/ουσες είναι μία απόδειξη ότι ο κόσμος παρόλο τις δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις που επικρατούν λόγω κορονοϊού, διψάει για τένις και αθλητισμό. Η διοργάνωση διεξήχθη με όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα που απαιτούνται από το υφυπουργείο αθλητισμού και την οικεία ομοσπονδία. Το γεγονός ότι όλοι ανεξαιρέτως οι αθλούμενοι τα ακολούθησαν κατά γράμμα υποδηλώνει και το υψηλό επίπεδο αθλητισμού που προάγει αυτό το άθλημα.

   Συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από Αγρίνιο, Πάτρα, Λευκάδα, Αστακό, Πάλαιρο και Μύτικα. Περισσότερα από 120 ματς παρακολούθησε το κοινό, που κάθε μέρα γέμιζε τα καθίσματα και απολάμβανε τις πολύ συναρπαστικές αναμετρήσεις. Εκατοντάδες φίλοι και φίλες του τένις πέρασαν από τις εγκαταστάσεις, άλλοι για πολλοστή φορά και άλλοι παίρνοντας μια πρώτη εμπειρία και επαφή με το άθλημα εκδηλώνοντας μάλιστα και την επιθυμία να ασχοληθούν με αυτό.

  Με τις απονομές έγινε και η κλήρωση για τα δώρα των χορηγών του τουρνουά, συνολικής αξίας 350€ περίπου. Οι τυχεροί  είναι οι εξής:

  1. Λογοθέτης Βαγγέλης – Δώρο αξίας 50€ προσφορά του diveshop.gr

  2. Λιγνός Ηλίας – Δωροεπιταγή αξίας 25€  προσφορά του diveshop.gr

  3. Τασούλη Αθανασία – Δωροεπιταγή αξίας 25€  προσφορά του diveshop.gr

  4. Κόνεβα Ευγενία – Ετήσια οδική βοήθεια προσφορά των Ασφαλειών Κώνστα.

  5. Πιστιόλη Γιώτα – Ετήσια οδική βοήθεια προσφορά των Ασφαλειών Κώνστα.

  6. Παπαδοπούλου Χριστίνα – Δωροεπιταγή αξίας 30€  προσφορά του καταστήματος παιδικής ένδυσης Allegria.

  7. Κέλελος Πάνος – Δωροεπιταγή αξίας 50€ προσφορά του καταστήματος υποδημάτων Mitsopoulos Shoes.

  8. Μπαρούχας Σπύρος – Δωροεπιταγή αξίας 50€ προσφορά του φαρμακείου Ευ Ζην.

  Ευχαριστούμε πολύ όλους τους αθλητές/τριες που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους, όλους τους θεατές που μας τίμησαν με την παρουσία τους και το χειροκρότημά τους καθώς και τους επαγγελματίες για τις δωροεπιταγές τους (Φαρμακείο ευ ζην, Ασφάλειες Κώνστα, mitsopoulos shoes, Diveshop και Allegria). Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους καλό καλοκαίρι με υγεία και αισιοδοξία! Εις το επανιδείν.

  Με εκτίμηση
  Νίκος Τριχόπουλος

  Χορηγοί Διοργάνωσης