Κρατήσεις γηπέδων

  1. Το Τριχόπουλος Tennis Club διαθέτει πλέον προς ενοικίαση 5 γήπεδα τένις, 4 με συνθετικό χλοοτάπητα και 1 με χώμα. Όλα τα γήπεδα διαθέτουν φωτισμό, ο οποίος χρεώνεται επιπλέον.

Επιδιώκοντας τόσο την συνεχή ανανέωση και βελτίωση στις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε, όσο και τη διευκόλυνσή σας (είτε είστε μέλη είτε όχι), έχουμε λανσάρει ένα απλό σύστημα ηλεκτρονικής κράτησης γηπέδου.

Αρχικά θα πρέπει να κάνετε εγγραφή (προσέξτε να συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο σας με λατινικούς χαρακτήρες) και στη συνέχεια είσοδο στην εφαρμογή όπου μπορείτε να επιλέξτε κατά σειρά: 

     Α. Ένα από τα 5 διαθέσιμα γήπεδα

     Β. Είδος και διάρκεια παιχνιδιού

     Γ. Το χρονικό διάστημα από τα διαθέσιμα γήπεδα, στο οποίο θέλετε να κάνετε κράτηση

Στη συνέχεια αφού συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία, ονοματεπώνυμο/email και το ονοματεπώνυμο του συμπαίκτη σας, προχωρείτε στην καταχώρηση της κράτησης και το σύστημα ενημερώνεται αυτόματα.

Ενημέρωση: Το online σύστημα κράτησης γηπέδου είναι ανώνυμο για όλους τους χρήστε, λόγω της σχετικής νομοθεσίας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Παρακαλούμε δώστε προσοχή και τηρείστε τους παρακάτω κανονισμούς κρατήσεων για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων.

  • Ώρες αιχμής Οκτωβρίου: 17:00 – 19:30
  • Όλοι οι χρήστες έχουν δικαίωμα να κάνουν μέχρι 2 κρατήσεις/εβδομάδα στις ώρες αιχμής οι οποίες θα καθορίζονται ανάλογα την χρονική περίοδο. Εκτός των ωρών αιχμής μπορούν να κάνουν απεριόριστο αριθμό κρατήσεων. Αν κάποιος χρήστης επιθυμεί να κάνει επιπλέον κρατήσεις την εβδομάδα στις ώρες αιχμής, μπορεί να το κάνει ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά  εντός 2 ωρών από την επιθυμητή ώρα παιχνιδιού. Οι διπλοκρατήσεις στην ίδια μέρα απαγορεύονται.
  • Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε/αλλάξετε την κράτησή σας, θα πρέπει να επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας στο 6974391333, τουλάχιστον 3 ώρες πριν την ώρα έναρξης του παιχνιδιού σας

Η ηλεκτρονική κράτηση γηπέδου είναι δυνατή μόνο για τους εγγεγραμμένους χρήστες/μέλη.

Για να συνεχίστε στην εφαρμογή κράτησης πατήστε εδώ