Συναρπαστικό φινάλε μας επιφύλασσαν οι τελικοί στο 11ο Open Tennis Tournament που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις μας, από τις 18 Ιουνίου έως τις 8 Ιουλίου 2019!

     Στο κυρίως ταμπλό των Ανδρών, μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Λέγκας Μάριος από την Πάτρα επικρατώντας του Λευκαδίτη Τυρολόγου Πέτρου. Παρακολουθήσαμε έναν πολύ όμορφο αγώνα, ο οποίος κρίθηκε στο τρίτο σετ. Οι δύο παίκτες επάξια φτάσαν ως το τελικό, παρουσιάζοντας αμφότεροι σταθερότητα, αντοχή, χτυπήματα υψηλής τεχνικής και άψογη αθλητική παιδεία. Το ευχαριστήριο μήνυμα και των δύο προς τη διοργάνωση του τουρνουά και την άψογη φιλοξενία που τους παρήχθη, είναι ίσως η μεγαλύτερη ικανοποίηση για την ίδια τη διοργάνωση. Τους ευχαριστούμε θερμά για τα καλά τους λόγια.

      Στον τελικό Γυναικών η συνήθης ύποπτη Βελαωρα Γεωργία, επικράτησε της επίσης μαχητικής και φανερά βελτιωμένης Καρδαρά Ναταλίας. Ωραίο, ελεύθερο και τεχνικό τένις παίχτηκε από τις δύο αθλήτριες, εντυπωσιάζοντας όλους τους θεατές. Η Γεωργία έχει «χτίσει» πλέον το επιθετικό της τένις και εντυπωσιάζει με την τεχνική της κατάρτιση.

     Στο ταμπλό 2 των Ανδρών νικητής αναδείχθηκε ο πολύ βελτιωμένος και πολλά υποσχόμενος Πέτρος Μοσχολιός αφού επικράτησε του – ίσως- πιο σταθερού παίκτη σε όλο το τουρνουά Κωνσταντίνου Μίλτου. Εδώ είδαμε ένα ματς υπομονής και αρκετών ράλι, δυνατά σερβίς και ανατροπές στο σκορ!

      Στο διπλό Ανδρών το ζευγάρι Κίτσος Γιάννης/Μπάκας Σωτήρης επικράτησαν πολύ δύσκολα των Κονδύλη Αλέκου/Ντόκα Γιάννη. Ο αγώνας κρίθηκε στα τρία σετ και οι Κίτσος/Μπάκας παρόλο που χάσανε το πρώτο σετ, κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ, ανεβάζοντας φανερά την απόδοσή τους , φτάνοντας έτσι άξια σε μια δύσκολη νίκη. Πάρα πολύ ωραίος τελικός με εντυπωσιακούς πόντους και κατά γενική ομολογία από τον πολύ κόσμο που παραβρέθηκε ήταν ένας από του καλύτερους τελικούς των τελευταίων ετών στη κατηγορία του διπλού Ανδρών.

       Στο διπλό Μικτό το ζεύγος Ντόκα Γιάννη/Δημητριάδη Δέσποινα επικράτησε του Κονδύλη Αλέκου/Καρδαρά Ναταλίας με 2-0 σετ. Εδώ είχαμε μια «καθαρή» νίκη όσον αφορά την τακτική των δύο ζευγαριών σε ένα ματς που τελείωσε μετά τις 12 το βράδυ!

     Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες και συμμετέχουσες που ήρθαν όχι μόνο από το Αγρίνιο, αλλά και από Πάτρα, Λευκάδα, Μεσολόγγι, Αστακό και Μύτικα. Όλες οι μέρες των αγώνων κύλησαν πολύ ομαλά με πολύ κόσμο να βρίσκεται κάθε μέρα εντός και εκτός γηπέδων και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τα θετικά σχόλια όλων των παικτών/τριών. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης, στον Πέτρο Τυρολόγο, ο οποίος βοήθησε πολύ στη διευκόλυνση του προγράμματος αγώνων των παικτών/τριών από Λευκάδα καθώς και στους φίλους τενίστες από την Πάτρα για τη συνεργασία τους!

       Ραντεβού λοιπόν από Σεπτέμβρη, αλλά μην ξεχνάμε ότι έπονται και άλλα τουρνουά ενδιάμεσα σε Άρτα, Πρέβεζα και Λευκάδα του Πέτρου Τυρολόγου.

Συγχαρητήρια σε όλους και καλό καλοκαίρι με υγεία!

Με εκτίμηση Νίκος Τριχόπουλος

« από 6 »