15ο Open Tournament
(28/06 -12/07/2023)
Απολογισμός

        Στις 11&12/07 πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί σε όλα τα ταμπλό του 15ου Open Tennis Tournament, σε ένα από τα – κατά γενική ομολογία – πιο επιτυχημένα τουρνουά των τελευταίων ετών. Ο όγκος συμμετοχών σε συνδυασμό με την καθημερινή προσέλευση πολλών θεατών και φυσικά τα πολύ όμορφα, ποιοτικά και αμφίρροπα ματς, δώσανε μια γιορτινή ατμόσφαιρα από τις 28/06 που ήταν η έναρξη του τουρνουά.

Αναλυτικά αναφέρουμε τους νικητές σε κάθε κατηγορία και ταμπλό:
Μονό Ανδρών
1ος νικητής
Μητσόπουλος Παναγιώτης
2ος νικητής
Ζήσης Δημήτρης

Μονό Γυναικών
1η νικήτρια
Καρδαρά Ναταλία
2η νικήτρια
Σιαφάκα Ελεάνα

Διπλό Ανδρών
1οι νικητές
Ντόκας Γιάννης/ Κυριαζής Παναγιώτης
2οι νικητές
Γιοπάνος Νίκος/ Κονδύλης Αλέξανδρος

Διπλό μικτό
1οι νικητές
Σπαής Γιώργος/ Παλάζη Νίκη
2οι νικητές
Κονδύλης Αλέξανδρος/ Καρδαρά Ναταλία

Μονό Ανδρών Ταμπλό 2
1ος νικητής
Βασιλείου Παναγιώτης
2ος νικητής
Σπαής Γιώργος

Διπλό Ανδρών Ταμπλό 2
1οι νικητές
Μπάκας Σωτήρης/ Μοσχολιός Πέτρος
2οι νικητές
Μαχαιρίδης Ευρυπίδης/ Ταμπάκης Κώστας

     Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε όλους και όλες που αγωνίστηκαν και ιδιαίτερα αυτούς που ήρθαν από μακριά και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Στα πολύ θετικά σημεία των αγώνων ήταν το ενδιαφέρον των θεατών σε όλα τα ματς, είτε αυτά ήταν κυρίως ταμπλό ή ταμπλό “2”, είτε ήταν διπλό Ανδρών ή διπλό μικτό. Το ευχάριστο, διασκεδαστικό αλλά και αγωνιστικό κλίμα αυτών των 15 ημερών του τουρνουά θα περιμένουμε να το δούμε στο 16ο Open Tennis Tournament στις αρχές Οκτωβρίου.

    Επίσης, ευχαριστούμε τον Καλφούτζο Κωνσταντίνο που έκανε μια χορηγία 4 πλεγμάτων L-Tec τα οποία κληρώθηκαν την τελευταία ημέρα αγώνων και οι τυχεροί ήταν: Σοροβός Παναγιώτης, Βασιλείου Παναγιώτης, Καρδαρά Ναταλία και Μητρόπουλος Παναγιώτης. Τέλος, να αναφέρουμε την υπερπολύτιμη βοήθεια του Πανουκλιά Γιώργου καθώς επιμελείται όλο το ηλεκτρονικό κομμάτι του τουρνουά (ενημερώσεις, ταμπλό, πρόγραμμα, δηλώσεις συμμετοχής, κτλ) και μέρος της οργάνωσης του προγράμματος αγώνων.

Καλό καλοκαίρι σε όλους και σε όλες!