Απολογισμός 12ου Open Tennis Tournament

Το καλοκαιρινό Οpen τουρνουά, που πλέον έχει γίνει θεσμός στην πόλη του Αγρινίου, ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία. Οι 94 (!) συμμετέχοντες/ουσες είναι μία απόδειξη ότι ο κόσμος παρόλο τις δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις που επικρατούν λόγω κορονοϊού, διψάει για τένις και αθλητισμό. Η διοργάνωση διεξήχθη με όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα που απαιτούνται από το υφυπουργείο αθλητισμού και την οικεία ομοσπονδία. Το γεγονός ότι όλοι ανεξαιρέτως οι αθλούμενοι τα ακολούθησαν κατά γράμμα υποδηλώνει και το υψηλό επίπεδο αθλητισμού που προάγει αυτό το άθλημα.

 Συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από Αγρίνιο, Πάτρα, Λευκάδα, Αστακό, Πάλαιρο και Μύτικα. Περισσότερα από 120 ματς παρακολούθησε το κοινό, που κάθε μέρα γέμιζε τα καθίσματα και απολάμβανε τις πολύ συναρπαστικές αναμετρήσεις. Εκατοντάδες φίλοι και φίλες του τέννις πέρασαν από τις εγκαταστάσεις, άλλοι για πολλοστή φορά και άλλοι παίρνοντας μια πρώτη εμπειρία και επαφή με το άθλημα εκδηλώνοντας μάλιστα και την επιθυμία να ασχοληθούν με αυτό. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα σε όλα τα ταμπλό, καθώς και φωτογραφίες και βίντεο από τη διοργάνωση, μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους αθλητές/τριες που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους, όλους τους θεατές που τίμησαν με την παρουσία τους και το χειροκρότημά τους, τους επαγγελματίες με τις δωροεπιταγές τους (Φαρμακείο ευ ζην, Ασφάλειες Κώνστα, mitsopoulos shoes, Diveshop και Allegria) καθώς και τον αφανή ήρωα του τουρνουά Πανουκλιά Γιώργο, ο οποίος επιμελήθηκε όλο το ηλεκτρονικό στήσιμο του τουρνουά και μεγάλο μέρος του προγραμματισμού των αγώνων. Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους καλό καλοκαίρι με υγεία και αισιοδοξία! Εις το επανιδείν.

Με εκτίμηση
Νίκος Τριχόπουλος