Πρώτη φάση Ε3 τουρνουά Βορειοδυτικής Ελλάδας 06-07/11

   Στις εγκαταστάσεις μας ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του ενωσιακού πρωταθλήματος βορειοδυτικής Ελλάδας κάτω των 12 και κάτω των 16 ετών. Συνολικά 56 αθλητές/τριες συμμετείχαν από Αγρίνιο, Άρτα, Φιλιππιάδα, Πρέβεζα, Γιάννενα και Ηγουμενίτσα. Μετά από πάνω από 10 χρόνια ο σύλλογός μας φέρνει ένα Ε3 στην πόλη του Αγρινίου ανοίγοντας το δρόμο για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος στην πόλη. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:


Αγόρια κάτω των 12
1ος Μπενετάτος Σίμος ΓΕ Πρέβεζας
2ος Κωνσταντίνου Χριστοφόρος ΚΑ Αγρινιου
Κορίτσια κάτω των 12
1η Ζήνα Χαρίκλεια ΑΣΑ Παμβώτις
2η Νταλαγιάννη Αναστασία ΓΕ Πρέβεζας
Αγόρια κάτω των 16
1ος Κατσάνος Νίκος ΓΕ Πρέβεζας
2ος Χατζόπουλος Βασίλης ΑΓΟ Φιλιππιάδας
Κορίτσια κάτω των 16
1η Καρασαββίδη Αγγελική ΓΕ Πρέβεζας
2η Παπανίκου Κοραλία ΟΑ Αγρινίου


      Το πρόγραμμα των αγώνων κύλισε άψογα χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση και σε αυτό ευχαριστούμε πολύ την επιδιαιτήτρια των αγώνων Κρανιώτη Στεφανία, καθώς και τους βοηθούς επιδιαιτήτριας Παλάζη Νίκη και Γκορόγια Δημήτρη. Τα εγκωμιαστικά λόγια από όλους τους αθλητές/γονείς/προπονητές τόσο για τις εγκαταστάσεις (γήπεδα, καφετέρια, περιβάλλοντας χώρος,κτλ) όσο και για τη διοργάνωση μας γεμίζουν ικανοποίηση. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στους αγώνες. Ευχαριστούμε επίσης όλους τους γονείς, συνοδούς και συναδέλφους προπονητές για τη στήριξη και για την πραγματικά άψογη συμπεριφορά από όλους.
     Τέλος, ευχαριστούμε τον πρόεδρο της Δ’ Ένωσης Κοτσαρίνη Δημήτρη για την ανάθεση του τουρνουά στο σύλλογό μας, τον Παπαβασιλείου Χρήστο εκπρόσωπο της ΕΦΟΑ για την υλοποίηση του τουρνουά και τον Αλεξίου Νίκο που ως ομοσπονδιακός προπονητής παρεβρέθηκε ελέγχοντας τις διαδικασίες.
     Η δεύτερη φάση των αγώνων θα γίνει στις 20-21/11 πάλι στις εγκαταστάσεις μας με τις κατηγορίες κάτω των 10 και κάτω των 14 ετών.