Φινάλε στο 14ο Open Tennis Tournament
       Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος το open τουρνουά τένις που διοργανώθηκε στις 25/06-11/07 και που έχει γίνει πλέον θεσμός στην πόλη του Αγρινίου. Παίκτες και παίκτριες από την Δυτική Ελλάδα και την Αχαϊα έδωσαν το παρών και χάρισαν την ευκαιρία στους θεατές και συνοδούς που κάθε μέρα γέμιζαν γήπεδα και κερκίδες, να παρακολουθήσουν συναρπαστικά και αμφίρροπα ματς υψηλού επιπέδου. Έλαβαν συνολικά 80 άτομα περίπου από Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Αστακό, Μύτικα, Πάλαιρο, Βόνιτσα, Αμφιλοχία, Λευκάδα και Πάτρα. Όλα τα αποτελέσματα και φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στη επίσημη ιστοσελίδα www.kaa.gr.
     Σαν διοργάνωση θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς που στήριξαν το τουρνουά:
– Το πρατήριο υγρών καυσίμων ΕΚΟ “Παπαδόπουλος Βασίλης“, στο 1ο χιλιόμετρο εθνικής οδού Αγρινίου – Θερμού
– Το κατάστημα αθλητικών ειδών MADNESS, στην οδό Παπαστράτου 37
– Τα αρτοποιεία – μπισκοτοποιεία ΚΟΥΤΕΡΗΣ
– Το κοσμηματοπωλείο “Aggelikis by hand“, στην οδό Αλθαίας2.
 
Επίσης, ευχαριστούμε πολύ όλους τους συμμετέχοντες/ουσες που έλαβαν μέρος στο τουρνουά. Όλοι ανεξαιρέτως επέδειξαν αγωνιστικό και φίλαθλο πνεύμα και παρακολούθησαμε παιχνίδια εξαιρετικής ποιότητας.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι το 14ο Open Tennis Tournament ήταν μέρος μια σειράς διοργανώσεων τουρνουά (έχει προηγηθεί ήδη ένα τουρνουά juniors 8-16 ετών Ενωσιακού επιπέδου Ε3 και ενός πανελλαδικού πρωταθλήματος juniors κάτω των 16 ετών επίπεδου Ε2), που στόχο έχουν να συμβάλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος στην πόλη μας.
 
Καλό καλοκαίρι σε όλους με υγεία και αισιοδοξία!